Skip to main content

Schedules

Olathe Family YMCA

Stay Connected with our Mobile App

Get group class schedules, plus workout tracking, mobile phone check-in and syncing with popular tracking devices on our new mobile app.

Wednesday, October 27, 2021

BODYPUMP - Les Mills Strength Training

5:00am - 5:50am (50 min)
Room C with Rhonda S.

Using light to moderate weights with lots of repetition, BODYPUMP gives you a total body workout. It will burn up to 590 calories*. Instructors will coach you through the scientifically proven moves and techniques pumping out encouragement, motivation and great music – helping you achieve much more than on your own! You’ll leave the class feeling challenged and motivated, ready to come back for more!

Resistance Interval Strength Training

9:00am - 9:50am (50 min)
Room C with Shauna C.

A weight lifting based class with a wide variety of equipment to aid in resistance, such as bands, dumbbells, bar and weights, xertubes etc. You will also find intervals of cardio between sets of upper and lower body sequences.  

Tread Cardio

9:00am - 9:30am (30 min)
Fitness Floor with Michelle L.

Vary your regular workout routine while an instructor guides you through a workout based around a treadmill. Walkers and Runners Welcome.

Cycle Cycling

9:30am - 10:00am (30 min)
SPIN with Michelle L.

Motivating instruction and driving music will keep you energized as we bring an outdoor cycle experience in doors. We will lead you through a workout comprised of hill climbing, flat terrain and aerobic intervals. Each workout is different as the instructor picks the terrain and sets the goals for each class.

Yoga Spirit, Mind, Body

10:00am - 10:50am (50 min)
Room C with Kim S.

Build a strong body, mind, and spirit through Yoga. This class incorporates Yoga postures, breathing exercises, and a focused mind to improve balance and flexibility.

Silver Sneakers Circuit Active Older Adults

11:00am - 11:50am (50 min)
Room C with Michelle L.

Combine fun with fitness to increase your cardiovascular and muscular endurance power with a standing circuit workout. Upper-body strength work with hand-held weights, elastic tubing with handles, and a SilverSneakers ball is alternated with low-impact aerobic choreography. A chair is used for standing support, stretching and relaxation exercises.

Zumba Cardio

4:30pm - 5:20pm (50 min)
Room C with Katie W.

This workout combines high energy and motivating music with synchronized dance movements designed for any fitness level. Zumba incorporates Salsa, Hip-Hop, Meringue, Cha-Cha, Belly dancing, Flamenco and more in a cardio format that makes exercising fun.

BODYPUMP - Les Mills Strength Training

5:30pm - 6:20pm (50 min)
Room C with Michelle L.

Using light to moderate weights with lots of repetition, BODYPUMP gives you a total body workout. It will burn up to 590 calories*. Instructors will coach you through the scientifically proven moves and techniques pumping out encouragement, motivation and great music – helping you achieve much more than on your own! You’ll leave the class feeling challenged and motivated, ready to come back for more!

Step Cardio

5:30pm - 6:20pm (50 min)
Room C with Amber H.

Enhance your cardio endurance in this fast-paced class. Workouts are choreographed to offer full body exercise with movements on and around a step. Benefits also include improved coordination and balance. Classes may include core work and resistance training.

 

Cycle Cycling

6:00pm - 6:30pm (30 min)
SPIN Room with Michelle S. (sub for Julie M.)

Motivating instruction and driving music will keep you energized as we bring an outdoor cycle experience in doors. We will lead you through a workout comprised of hill climbing, flat terrain and aerobic intervals. Each workout is different as the instructor picks the terrain and sets the goals for each class.

BODYFLOW - Les Mills Spirit, Mind, Body

6:30pm - 7:20pm (50 min)
Room C with Robin S.

This class blends Tai Chi, Yoga, Pilates, stretching, and relaxation. It builds flexibility and strength and leaves you feeling centered and calm.

Tuesday, November 2, 2021

Pool closed to public General

1:00pm - 4:00pm (3 hrs)
with Staff

Cycle Cycling

5:00am - 5:50am (50 min)
SPIN Room with Rhonda S.

Motivating instruction and driving music will keep you energized as we bring an outdoor cycle experience in doors. We will lead you through a workout comprised of hill climbing, flat terrain and aerobic intervals. Each workout is different as the instructor picks the terrain and sets the goals for each class.

KettleWorX Strength Training

8:30am - 9:00am (30 min)
C Room with Michelle L.

KettleWorX is a Fast, Fun, Effective workout using Kettle Bells focusing on the areas of Cardio, Core & Resistance.

BODYPUMP - Les Mills Strength Training

9:00am - 9:50am (50 min)
Room C with Michelle L.

Using light to moderate weights with lots of repetition, BODYPUMP gives you a total body workout. It will burn up to 590 calories*. Instructors will coach you through the scientifically proven moves and techniques pumping out encouragement, motivation and great music – helping you achieve much more than on your own! You’ll leave the class feeling challenged and motivated, ready to come back for more!

Step Cardio

9:00am - 9:50am (50 min)
Room A with Amber H.

Enhance your cardio endurance in this fast-paced class. Workouts are choreographed to offer full body exercise with movements on and around a step. Benefits also include improved coordination and balance. Classes may include core work and resistance training.

 

POP Pilates Core

10:00am - 10:50am (50 min)
Room C with Jessi D.

Pilates movements choreographed to Popular Music creates a fun, full body workout.

Groove'n'Stretch Cardio

10:00am - 10:50am (50 min)
A Room with Tiffany D.

This low impact, basic dance fitness class will get you moving for 30 minutes and then take it to the floor for mat work and gentle stretching. Ideal for new dance fitness participants and those just returning to group exercise.

Enhance Fitness Active Older Adults

11:00am - 11:50am (50 min)
Room C with Rosetta F.

Enhance Fitness is a fitness class for Active Older Adults, especially those with Arthritis, to help improve strength and range of motion for daily tasks.

Silver Sneakers Yoga Spirit, Mind, Body

12:00pm - 12:45pm (45 min)
Room C with Rosetta F.

Silver Sneakers Yoga will improve your whole body through a complete series of seated and standing yoga poses. Chair support is offered to safely perform a variety of seated and standing postures designed to increase flexibility, balance, and range of movement. Restorative breathing exercises and final relaxation will promote stress reduction and mental clarity.

Kettle & Core Strength Training

4:30pm - 5:20pm (50 min)
Room C with Pam R.

Get a full body workout using a Kettle Bell and then end the class with some rock, solid core!

Turbo Kick Live Cardio

5:30pm - 6:20pm (50 min)
Room C with Brett N.

combines traditional cardio kickboxing moves with high-intensity interval training (HIIT) for an unbelievable calorie burn.  Learn hard-hitting combos and edgy dance moves while torching fat and carving lean, sexy muscles. You’ll leave every class dripping sweat and ready to conquer anything! 

H.I.I.T Strength Training

6:15pm - 7:05pm (50 min)
Room A with Julie M.

High Intensity Interval Training - Cross Training Class- This is a training technique in which you give all-out 100% effort through quick, intense bursts of exercise followed by short, sometimes active, recovery periods. This type of training gets and keeps your heart rate up and burns more fat in less time.

Pop Dance Cardio

6:30pm - 7:20pm (50 min)
Room C with Tiffany D. (sub for Jessi D.)

A High Energy Dance Fitness class set to Popular Music.

Thursday, October 28, 2021

Cardio Mix Cardio

5:00am - 5:50am (50 min)
Room C with Shauna C.

Instructors Choice!  Any form of cardio goes from Tread, to Cycle, to HIIT training, and more!

MOVEStrong Interval/Circuit

8:30am - 9:20am (50 min)
Fitness Floor with Shauna C.

MOVEStrong is a Circuit based functional training workout centered around the MOVEStrong piece of equipment on the Fitness Floor along with other strength and cardio elements.

BODYPUMP - Les Mills Strength Training

9:00am - 9:50am (50 min)
Room C with Robin S.

Using light to moderate weights with lots of repetition, BODYPUMP gives you a total body workout. It will burn up to 590 calories*. Instructors will coach you through the scientifically proven moves and techniques pumping out encouragement, motivation and great music – helping you achieve much more than on your own! You’ll leave the class feeling challenged and motivated, ready to come back for more!

Turbo Kick Live Cardio

9:00am - 9:50am (50 min)
Room C with Michelle L.

combines traditional cardio kickboxing moves with high-intensity interval training (HIIT) for an unbelievable calorie burn.  Learn hard-hitting combos and edgy dance moves while torching fat and carving lean, sexy muscles. You’ll leave every class dripping sweat and ready to conquer anything! 

Pound Cardio

10:00am - 10:50am (50 min)
Room C with Jessi D.

Channel your inner performer and rock your body with this modern day fusion of movement and music. Drum along to a slammin' soundtrack using Ripstix - weighted drumsticks designed to transform drumming into an intense, fat burning, full body interval workout that will leave you dripping sweat. ( Ripstix are provided)

Go Go Yoga Kid and Family Classes

10:00am - 10:45am (45 min)
Tween Room with Tiffany D.

Go Go Yoga is Yoga for Preschoolers! Your child will enjoy yoga moves to bend and stretch and even a little creative movement in this class!

Enhance Fitness Active Older Adults

11:00am - 11:50am (50 min)
Room C with Rosetta F.

Enhance Fitness is a fitness class for Active Older Adults, especially those with Arthritis, to help improve strength and range of motion for daily tasks.

Silver Sneakers Yoga Spirit, Mind, Body

12:00pm - 12:50pm (50 min)
Room C with Rosetta F.

Silver Sneakers Yoga will improve your whole body through a complete series of seated and standing yoga poses. Chair support is offered to safely perform a variety of seated and standing postures designed to increase flexibility, balance, and range of movement. Restorative breathing exercises and final relaxation will promote stress reduction and mental clarity.

BODYFLOW - Les Mills Spirit, Mind, Body

5:00pm - 5:50pm (50 min)
C Room with Melisia T.

This class blends Tai Chi, Yoga, Pilates, stretching, and relaxation. It builds flexibility and strength and leaves you feeling centered and calm.

Tread & Shred Cardio

5:30pm - 6:20pm (50 min)
Fitness Floor with Brett N.

Combine the cardio elements of a Tread class with Resistance training intervals for a full body workout.

Zumba Cardio

6:00pm - 6:50pm (50 min)
Room C with Jessi D.

This workout combines high energy and motivating music with synchronized dance movements designed for any fitness level. Zumba incorporates Salsa, Hip-Hop, Meringue, Cha-Cha, Belly dancing, Flamenco and more in a cardio format that makes exercising fun.

Friday, October 29, 2021

Resistance Strength Training

5:00am - 5:50am (50 min)
Room C with Pam R.

Resistance: Total body, muscular, and endurance exercises.  Experience a unique total-body workout, challenging your muscles with a variety of exercises using various pieces of resistance equipment, including weights, bands, body bars and more.

Pop Dance Cardio

9:00am - 9:50am (50 min)
Room C with Jessi D.

A High Energy Dance Fitness class set to Popular Music.

Tread & Shred Cardio

9:00am - 9:50am (50 min)
Fitness Floor with Michelle L.

Combine the cardio elements of a Tread class with Resistance training intervals for a full body workout.

Tabata Interval/Circuit

9:00am - 9:50am (50 min)
Room A with Amber H.

Tabata offers short bursts of peak effort using the formula of a work/rest ratio of 2:1. The class includes alternating periods of short intense anaerobic exercise. They have even shorter, less-intense recovery periods. With a variety of exercises and methods for this training, you’ll always be targeting major muscle groups for a whole body workout.

Yoga Spirit, Mind, Body

10:00am - 10:50am (50 min)
Room C with Kim S.

Build a strong body, mind, and spirit through Yoga. This class incorporates Yoga postures, breathing exercises, and a focused mind to improve balance and flexibility.

Cycle Cycling

10:00am - 10:50am (50 min)
SPIN with Michelle L.

Motivating instruction and driving music will keep you energized as we bring an outdoor cycle experience in doors. We will lead you through a workout comprised of hill climbing, flat terrain and aerobic intervals. Each workout is different as the instructor picks the terrain and sets the goals for each class.

Silver Sneakers Classic Active Older Adults

11:00am - 11:50am (50 min)
Room C with Michelle L.

Have fun and move to the music through a variety of exercises designed to increase muscular strength, range of movement and activities for daily living. Hand-held weights, elastic tubing with handles and a SilverSneakers ball are offered for resistance. A chair is available if needed for seated or standing support.

Line Dancing Cardio

12:00pm - 1:00pm (1 hrs)
Room C with Connie G.

Using many different genres of music, learn the line dance and then perform it. Learning or reviewing 3-4 dances per class. Easy to learn and fun to follow.

Saturday, October 30, 2021

Cycle Cycling

8:00am - 8:45am (45 min)
SPIN with Steve B.

Motivating instruction and driving music will keep you energized as we bring an outdoor cycle experience in doors. We will lead you through a workout comprised of hill climbing, flat terrain and aerobic intervals. Each workout is different as the instructor picks the terrain and sets the goals for each class.

MixxedFit Cardio

9:00am - 9:45am (45 min)
Room C with Michelle S.

MixxedFit is a people inspired dance fitness program that is a mix of explosive dancing and bootcamp toning.

Step Cardio

9:00am - 9:45am (45 min)
Room A with Amber H.

Enhance your cardio endurance in this fast-paced class. Workouts are choreographed to offer full body exercise with movements on and around a step. Benefits also include improved coordination and balance. Classes may include core work and resistance training.

 

MOVEStrong Interval/Circuit

9:00am - 9:45am (45 min)
Fitness Floor with Shauna C. (sub for Julie M.)

MOVEStrong is a Circuit based functional training workout centered around the MOVEStrong piece of equipment on the Fitness Floor along with other strength and cardio elements.

BODYPUMP - Les Mills Strength Training

10:00am - 10:45am (45 min)
Room C with Michelle L.

Using light to moderate weights with lots of repetition, BODYPUMP gives you a total body workout. It will burn up to 590 calories*. Instructors will coach you through the scientifically proven moves and techniques pumping out encouragement, motivation and great music – helping you achieve much more than on your own! You’ll leave the class feeling challenged and motivated, ready to come back for more!

BODYFLOW - Les Mills Core

10:00am - 10:45am (45 min)
Room A with Melisia T. (sub for Jessi D.)

This class blends Tai Chi, Yoga, Pilates, stretching, and relaxation. It builds flexibility and strength and leaves you feeling centered and calm.

Yoga General

11:00am - 11:45am (45 min)
Room A with Lucinda G.

Build a strong body, mind, and spirit through Yoga. This class incorporates Yoga postures, breathing exercises, and a focused mind to improve balance and flexibility.

Enhance Fitness Active Older Adults

11:00am - 11:45am (45 min)
Room C with Manuela B.

This class is geared toward people with arthritis.  It focuses on strength, balance, and cardiovascular health.  It is an evidence-based class that requires a pre/post assessment to show your results over a 16 week period.  

Sunday, October 31, 2021

BODYPUMP - Les Mills Strength Training

2:00pm - 2:50pm (50 min)
Room C with Robin S.

Using light to moderate weights with lots of repetition, BODYPUMP gives you a total body workout. It will burn up to 590 calories*. Instructors will coach you through the scientifically proven moves and techniques pumping out encouragement, motivation and great music – helping you achieve much more than on your own! You’ll leave the class feeling challenged and motivated, ready to come back for more!

BODYFLOW - Les Mills Spirit, Mind, Body

3:00pm - 3:50pm (50 min)
Room C with Robin S.

This class blends Tai Chi, Yoga, Pilates, stretching, and relaxation. It builds flexibility and strength and leaves you feeling centered and calm.

Monday, November 1, 2021

Resistance Strength Training

5:00am - 5:50am (50 min)
Room C with Julie M.

Resistance: Total body, muscular, and endurance exercises.  Experience a unique total-body workout, challenging your muscles with a variety of exercises using various pieces of resistance equipment, including weights, bands, body bars and more.

Barre Strength Training

9:00am - 9:50am (50 min)
Room A with Jessi D.

Barre combines elements of Pilates, ballet & modern dance. It utilizes isometric & strength elements at the ballet barre and on the mat to define and lengthen lean muscles.

Cardio Fusion Cardio

9:00am - 9:50am (50 min)
Room C with Michelle L.

High and Low impact alternatives are offered in this cardiovascular endurance class.

Yoga Spirit, Mind, Body

10:00am - 10:50am (50 min)
Room C with Lucinda G.

Build a strong body, mind, and spirit through Yoga. This class incorporates Yoga postures, breathing exercises, and a focused mind to improve balance and flexibility.

Cycle Cycling

10:00am - 10:50am (50 min)
SPIN Room with Michelle L.

Motivating instruction and driving music will keep you energized as we bring an outdoor cycle experience in doors. We will lead you through a workout comprised of hill climbing, flat terrain and aerobic intervals. Each workout is different as the instructor picks the terrain and sets the goals for each class.

Silver Sneakers Classic Active Older Adults

11:00am - 11:50am (50 min)
Room C with Michelle L.

Have fun and move to the music through a variety of exercises designed to increase muscular strength, range of movement and activities for daily living. Hand-held weights, elastic tubing with handles and a SilverSneakers ball are offered for resistance. A chair is available if needed for seated or standing support.

KettleWorX Strength Training

12:00pm - 12:50pm (50 min)
Room C with Michelle L.

KettleWorX is a Fast, Fun, Effective workout using Kettle Bells focusing on the areas of Cardio, Core & Resistance.

Line Dancing Cardio

12:00pm - 1:00pm (1 hrs)
Room A with Connie G.

Using many different genres of music, learn the line dance and then perform it. Learning or reviewing 3-4 dances per class. Easy to learn and fun to follow.

Zumba Cardio

4:30pm - 5:20pm (50 min)
Room C with Katie W.

This workout combines high energy and motivating music with synchronized dance movements designed for any fitness level. Zumba incorporates Salsa, Hip-Hop, Meringue, Cha-Cha, Belly dancing, Flamenco and more in a cardio format that makes exercising fun.

BODYPUMP - Les Mills Strength Training

5:30pm - 6:20pm (50 min)
Room C with Rhonda S.

Using light to moderate weights with lots of repetition, BODYPUMP gives you a total body workout. It will burn up to 590 calories*. Instructors will coach you through the scientifically proven moves and techniques pumping out encouragement, motivation and great music – helping you achieve much more than on your own! You’ll leave the class feeling challenged and motivated, ready to come back for more!

Tread Cardio

6:00pm - 6:45pm (45 min)
Fitness Floor with Michelle S.

Vary your regular workout routine while an instructor guides you through a workout based around a treadmill. Walkers and Runners Welcome.

Yoga Spirit, Mind, Body

6:30pm - 7:20pm (50 min)
Room C with Lucinda G.

Build a strong body, mind, and spirit through Yoga. This class incorporates Yoga postures, breathing exercises, and a focused mind to improve balance and flexibility.

Call the Olathe Family YMCA at 913.393.9622 for open and lap swim availability. Please note that the pool closes 30 minutes prior to the center.

Wednesday, October 27, 2021

Aqua Burn Water Fitness

9:00am - 10:00am (1 hrs)
Pool with Staff

This High Intensity class uses the resistance of the water to improve cardiovascular fitness, endurance and flexibility. Exercise in the middle section of the pool using a variety of equipment while burning calories and improving your overall fitness.

Aqua Zumba Water Fitness

5:00pm - 6:00pm (1 hrs)
Pool with Staff

Come enjoy Zumba in a new way! Music and choreography unite with water to give you the total body benefits of water exercise.

Thursday, October 28, 2021

Joints in Motion Water Fitness

9:00am - 10:00am (1 hrs)
Pool with Staff

A low intensity water exercise program designed to improve balance, agility and muscular fitness.  Swimmers and non-swimmers alike can take part in this exercise class while being a part of a fun, social environment.

Friday, October 29, 2021

WAVES Water Fitness

9:00am - 10:00am (1 hrs)
Pool with Staff

A Low Impact class that uses various water aerobic exercises in a fun, interactive environment.

Saturday, October 30, 2021

Aqua Zumba Water Fitness

8:00am - 9:00am (1 hrs)
Pool with Staff

Come enjoy Zumba in a new way! Music and choreography unite with water to give you the total body benefits of water exercise.

Monday, November 1, 2021

WAVES Water Fitness

9:00am - 10:00am (1 hrs)
Pool with Staff

A Low Impact class that uses various water aerobic exercises in a fun, interactive environment.

Hydro Fit Water Fitness

5:00pm - 6:00pm (1 hrs)
Pool with Staff

A Vigorous Deep Water workout designed to increase stamina by combining exercises. Anyone can attend this class even if you are a non swimmer.

Tuesday, November 2, 2021

Joints in Motion Water Fitness

9:00am - 10:00am (1 hrs)
Pool with Staff

A low intensity water exercise program designed to improve balance, agility and muscular fitness.  Swimmers and non-swimmers alike can take part in this exercise class while being a part of a fun, social environment.

AOA Movie Day - "Hocus Pocus"

Active Older Adult Events

to
Olathe Family YMCA
21400 W 153rd Street, Olathe, KS 66061

Join your friends to watch "Hocus Pocus" and celebrate Halloween in the Anthology movie Lounge. If you want wear your favorite Halloween attire or costume. Bring your own snack and drink if you want one. In the year 1693, sisters, Winifred, Mary and Sarah were executed for practicing witchcraft. Just before their execution, Winifred made a curse, a curse that when a virgin lights the black flame candle they shall return . In 1993, 300 years later, Max decides to light the candle in order to show off to his irritating kid sister Dani and his wannabe girlfriend Alison. Now, the three Witches are back ready for a night of fun, magic and horror in the modern Salem on Halloween. Space is limited to 18 for both showings so register early at the Welcome Center or online. This event is FREE. Anthalogy requires masks to be worn in the common areas and temp checks.

AOA Movie Day - "Hocus Pocus"

Active Older Adult Events

to
Olathe Family YMCA
21400 W 153rd Street, Olathe, KS 66061

Join your friends to watch "Hocus Pocus" and celebrate Halloween in the Anthology movie Lounge. If you want wear your favorite Halloween attire or costume. Bring your own snack and drink if you want one. In the year 1693, sisters, Winifred, Mary and Sarah were executed for practicing witchcraft. Just before their execution, Winifred made a curse, a curse that when a virgin lights the black flame candle they shall return . In 1993, 300 years later, Max decides to light the candle in order to show off to his irritating kid sister Dani and his wannabe girlfriend Alison. Now, the three Witches are back ready for a night of fun, magic and horror in the modern Salem on Halloween. Space is limited to 18 for both showings so register early at the Welcome Center or online. This event is FREE. Anthalogy requires masks to be worn in the common areas and temp checks.

November Bingo

Active Older Adult Events

to
Olathe Family YMCA
21400 W 153rd Street, Olathe, KS 66061

Join your friends for some BINGO fun at the Olathe Y! There will be prizes for this FREE event so come out and have some fun. Space is limited to 24 people for social distancing. Register by visiting or calling the Welcome Center at 913-393-9622, or register online.

YMCA Lifeguard Course

Training and Certification

to
Olathe Family YMCA
Paul Henson Family YMCA (Prairie Village)
4200 W. 79th Street Prairie Village, KS 66208

This course is designed to provide participants the knowledge and skills necessary to be a lifeguard and professional rescuer. Participants will be certified in American Safety and Health Institute’s (ASHI) courses: CPR Pro for the Professional Rescuer, Basic First Aid for the Community, and Emergency Oxygen Administration. The course presents information on the skills and knowledge lifeguards need in pool, lake, river, surf, and waterpark environments. The comprehensive course offers up-to-date information on how to lifeguard by anticipating and preventing problems before they occur and by taking action to help those in danger when necessary. The course covers safety skills, accident prevention, scanning, guarding techniques, emergency systems, rescue skills, first aid in aquatic environments, spinal injury management, open water dangers, legal responsibilities, pool maintenance basics, and information on how to get a job as a lifeguard. The leadership competencies this course meets for the Leader Level are Inclusion, Influence, Communication, Decision Making, and Emotional Maturity.

All Ys Closed for Thanksgiving

Closed for Holiday

Holiday Scheduling

to
All Y Locations

All Y centers are closed on Thursday, November 25 for the Thanksgiving holiday.

Normal hours resume Friday, November 26 for Y centers. 

Modified Hours for Christmas Eve

Holiday Hours

Holiday Scheduling

to
All Y Locations

All Y locations will open at their normal time and close at 1 p.m. on Christmas Eve, Friday, December 24.

All Ys Closed December 25-26

Closed for Holiday

Holiday Scheduling

to
All Y Locations

All Y centers, programs and offices are closed on Saturday, December 25 and Sunday, December 26 for Christmas.

Normal hours resume Monday, December 27 for Y centers. 

Modified Hours for New Year's Eve

Holiday Hours

Holiday Scheduling

to
All Y Locations

All Y locations will open at their normal time and close at 1 p.m. on New Year's Eve, Friday, December 31.

Y Centers Closed on New Year's Day

Holiday Hours

Holiday Scheduling

to
All Y Locations

All centers will be closed on Saturday, January 1, 2022. Normal hours resume Sunday, January 2, 2022.

New Theatre - "Johnny June"

Active Older Adult Events

to
Olathe Family YMCA
21400 W 153rd Street, Olathe, KS 66061
THE NEW THEATRE PRESENTS a tribute concert to the music & marriage of JOHNNY & JUNE featuring Scott Moreau and Ashley Pankow and the comedy of MINNIE PEARL Featuring Cathy Barnett. "Entertainment legends take you on a glorious journey with music, laughter and love. Enjoy the classics: RING OF FIRE, I WALK THE LINE, FOLSOM PRISON BLUES, JACKSON, DADDY SANG BASS and many more. Cost per ticket is $36 if paid by December 8th; $41 thereafter. Includes a generous meal and show; choice of coffee, tea or soft drink; $2 drink gratuity; and staff escort. Transportation is on our own; parking is free. Payment secures your ticket. No refunds after 12/8.